منتدى همسات وذكريات يرحب بكل الضيوف الكرام
لتاا

الشيش طاووك

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

الشيش طاووك

مُساهمة  سويدان في الخميس مايو 06, 2010 8:34 pm

المقادير :
1/2 كيلو صدور فراخ سليمة (مش متقطعة بانيه )
بصلة /وطمطماية / وفلفله رومى / كل دول متوسطين / 1/4 كوباية لبن رايب/ معلقة خل كبيرة /ونصف ليمونة / ملح وفلفل كل ده تحطيه فى الخلاط واضربى لحد ميتخلطوا كويس وتبلى بيها الفراخ لمدة لاتقل عن ساعة
تكونى انتى قطعتى الفراح مكعبات متوسطة بحجم مكعبات التلج عارفينها ؟وحطيها فى التتبيلة زى ماقولنا
وتقطعى فلفل الوان لو عايزة بصل وطماطم شغال اللى انتى عايزاه قطعيهم مكعبات وتجيبى الخلة الخشب الكبيرة بتاعت الشيش طاووك وتحطى مكعب فراخ وفلفل وطماطم وبصل وهكذا لحد ماتخلصى الكمية تكونى جايبة طبق دقيق وتغطى الفراخ والخضار بالدقيق علشان ميلزقش فى الطاسة سخنى زيت وحمرى الشيش طاووك على الجنبين حتى تحمر وتستوى الفراخ وبالهنا والشفا مع الكاتشب والمايونيز
avatar
سويدان
Admin

عدد المساهمات : 761
10 : 2278
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 28/02/2010

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://thkrayat-hamasat.ibda3.org

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى