منتدى همسات وذكريات يرحب بكل الضيوف الكرام
لتاا

الليمون المعصفر

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

الليمون المعصفر

مُساهمة  سويدان في الخميس مايو 06, 2010 8:14 pm

المقادير



  1. خلطه العصفر لليمون من العطار
  2. ليمون اصفر وتكون الحبه كبيره شويه
  3. ملح شطه حسب الرغبه
الطريقه





  1. نسخن ماء الى الغليان
  2. نضع به الليمون بعد غسله
  3. ننتظر الى ان يغلى الماء غلوه وهو به الليمون (احزرى ان يتهرى)
  4. نسكب الماء ونتركه يبرد
  5. نشق الليمونه اربع بحيث تكون متصله عند طرف والصغيره نقسمها اتنين وتكون متصله برده عند طرف
  6. نعمل خلطه العصفر +ملح+الشطه
  7. نحشى بيها الليمونه ومانكترش
  8. نضع فى البرطمان ونضغط بايدينا جامد هو هينزل ميته
  9. نملى كل البرطمان ويكون مضغوط اخر حاجه عشان ميته تنزل وتكون مغطياه
  10. بس نضع طبقه زيت وممكن ترشى طبقات خفيفه من الخلطه او الملح فقط
وممكن تعملى طبقات ليمون وطبقات جزر مبشور
نغطى البرطمان كويس جدا ونتركه 10 ايام اسبوعين بالكتير وبعد كده عنيه فى التلاجه
avatar
سويدان
Admin

عدد المساهمات : 761
10 : 2278
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 28/02/2010

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://thkrayat-hamasat.ibda3.org

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى